Uitwisseling van kennis,
ervaring en gezelligheid.


Jaarlijkse bijeenkomsten voor onze relaties in een middag vol inspiratie.


Onze evenementen

Onze evenementen

Bee Inspiration Events

Voor klanten en collega’s organiseren wij jaarlijks een actief evenement waarbij innovatie en transformatie altijd centraal staat. Eerdere thema’s tijdens dit jaarlijkse evenementen waren: ‘Toekomst? Reset je mentale software’ en ‘Tranformatie. Wie wil er eigenlijk in mee?’

Tijdens het inspirerend samenkomen worden kennis en ervaringen uitgewisseld, komen verschillende sprekers aan het woord en zal het niet ontbreken aan hapjes en drankjes.

Zelfstandig en toch samen.

Bee Borrels

Naast het jaarlijkse Inspiration Event organiseren wij drie keer per jaar een Bee Borrel voor vakgenoten zodat we elkaar vaker kunnen ontmoeten en inspireren.

Volgende
evenement

Bee Inspiration Event

Op 19 april 2023 vindt volgende jaarlijkse Bee Inspiration Event weer plaats. Dit keer zal veelgevraagd spreker Farid Tabarki ons meenemen in het meest actuele vraagstuk: Onze samenleving transformeert snel en radicaal van vast naar vloeibaar. Hoe organiseer je jezelf in een tijd waarin verandering continu is en geen zekerheid overeind blijft?

Farid zal samen met het publiek op zoek gaan naar herkenbare patronen en kansen om uit te komen op de voor dit keerpunt benodigde cruciale zeven vinkjes.

Geïntrigeerd? Schrijf je dan in via onderstaande link.


Ik wil er bij zijn