Maarten Arentsen is een pragmatisch resultaatgerichte manager die heldere doelen stelt en deze ook haalt. Collega’s omschrijven Maarten als een echt hoogenergetische firestarter. Maarten komt tot zijn recht in omgevingen die complex en uitdagend zijn, waarbij de opgeleverde waarde voorop staat. Dit doet hij altijd samen met teams van gemotiveerde professionals die net als hij ambitieuze doelen durven stellen, de status quo challengen. Dit alles met een gezonde doses plezier in het werk. Het maakt hem tot een echte teamplayer, die snapt wat de kracht van het team boven individu behelst.

Maarten heeft een passie voor technologie en heeft als doel IT in te zetten om business/klant waarde te maximaliseren. Zijn ultieme kick is om snelle, responsieve, klantgerichte organisaties neer te zetten. Hij neemt een technische achtergrond en ruime managementervaring mee. Met zijn unieke gave om zowel de taal van de werkvloer als de boardroom te spreken verbindt hij deze werelden en levert hij brede toegevoegde waarde.

Vanuit zijn persoonlijke drijfveer dat het altijd beter kan en mensen meer kunnen dan ze zelf denken, zet hij mensen en bedrijven in hun kracht waardoor ze boven zichzelf uitstijgen.

Team